Cicás Ajándékok

Üdvözlünk a Cicás Ajándékok webshopban!

Válogass cicás ajándéktárgyaink közül, lepd meg vele magad, cicád, vagy cicabarát ismerősöd! Termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük, ezért érdemes gyakran visszalátogatnod, hogy ne maradj le az újdonságokról.
Termékeink közt rengeteg egyedi, kézműves, Magyarországon gyártott különlegességeket találsz!

Ráadásul vásárlásoddal jó ügyet szolgálsz, ugyanis minden eladás után a Magyar Macskavédő Alapítványt (MAVED) támogatjuk, 10%-al, melyet kóbor cicák ivartalanítására és ellátására fordítanak országszerte. Tudj meg róluk többet itt: maved.hu

A megrendelés elküldése regisztráció nélkül is lehetséges! Fontos, hogy a rendelés során adataidat pontosan add meg, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék. A rendelés során pontatlanul megadott telefonszám, illetve e-mail cím következtében meghiúsulhat a kapcsolatfelvétel, valamint a megrendelés teljesítése, ezért kérjük, kiemelten ügyelj azok pontos megadására! A megrendelő által elkövetett adathiány, vagy rosszul megadott elérhetőség miatti kapcsolatfelvétel meghiúsulása miatt webáruházunk nem vállal felelősséget!

A kosár tartalma 24 óra elteltével kiürül, ekkor a megrendelést újra kell kezdeni. 24 órán belül a megrendelés bármikor folytatható.